Aanbod

Masterclass – Helen van seksueel misbruik/seksueel geweld

In deze Masterclass neemt Marianne Kimmel, o.a. oprichtster van Stichting Project Speak Now, je mee op een reis van het diepe trauma van seksueel misbruik/seksueel geweld naar een plek van bevrijding, heling en rust. Zodat je aan het einde van de Masterclass meer begrip hebt voor je trauma, nieuwe inzichten hebt opgedaan, belangrijke tools hebt geleerd en vanuit meer begrip en vertrouwen vooruit kan stappen op je helingspad.

online masterclass marianne kimmel

Ondersteboven Online Live Sessies

Maandelijks gaat Marianne live online met speciale ‘Ondersteboven’ sessies, om jouw persoonlijke vragen naar aanleiding van haar boek Ondersteboven te beantwoorden en deelt zij diepe inzichten om waardevolle stappen te zetten op je helingspad. Speciaal voor jou die na het lezen van ‘Ondersteboven’ inzichten hebt gekregen, herkenning met het verhaal voelt en jezelf op een nieuwe laag verder wil leren helen, kan je Marianne live online ontmoeten tijdens deze sessies.

online masterclass marianne kimmel

Doorbraaksessie

De Doorbraaksessie is een online persoonlijke sessie met Marianne, waarin je in anderhalf uur een enorme boost krijgt in je proces om te helen van seksueel misbruik. Je krijgt inzichten, handvatten, vergroot je bewustzijn en vindt herkenning. Je ervaart echt dat je doorbraken behaalt en blokkades worden opgeheven. Marianne werkt vanuit haar eigen ervaring, haar energetische systeem en kennis als coach/healer. Vol zelfvertrouwen, inspiratie en kracht stap je na de sessie verder op je pad van heling.

online masterclass marianne kimmel

Semi-autobiografische roman – Ondersteboven

In het omkeerbare boek Ondersteboven beschrijft Marianne Kimmel in twee delen de belevingswereld van seksueel misbruik vanuit het perspectief van een meisje en vanuit dat van haar dader. Het boek is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en zal je meenemen in het totale verhaal van seksueel misbruik. Je krijgt inzicht in de dynamiek tussen kind en dader, je leert over zelfverdedigingsmechanismen en wat kinderen doen om met dit trauma aan te kunnen.

online masterclass marianne kimmel

(Halve) Dag Intensive

Tijdens de (Halve) Dag Intensive ontdek je heel praktisch en hands-on van Marianne haarzelf hoe je het trauma van seksueel misbruik/seksueel geweld stap voor stap kan helen. Samen met een groep ervaringsgenoten ga je heel gefocust en intensief aan de slag met het opruimen van oude blokkades, het helen van pijnstukken en ruimte maken om van overleven naar leven te kunnen gaan. De (Halve) Dag Intensive vindt plaats op een fysieke locatie.

online masterclass marianne kimmel

De Cirkel

Ben je op zoek naar intensieve en persoonlijke begeleiding van Marianne? Wil je diep duiken in je trauma en grote doorbraken en transformaties maken? De Cirkel is een geborgen groep van maximaal vijftien ervaringsgenoten die één keer om de 5-6 weken bij elkaar komen, gedurende zes maanden. De sessies van De Cirkel duren 2-2,5 uur, waarbij er steeds wordt gewerkt aan concrete casussen uit jouw leven, of die spelen in de groep. De sessies vinden altijd fysiek plaats op een locatie.

online masterclass marianne kimmel

Lezingen

Toehoorders vinden de lezingen van Marianne vaak een unieke ervaring. Vanwege haar openheid, kwetsbaarheid, kracht en relativeringsvermogen. Ze vertelt over het seksueel misbruik in haar jeugd, de gevolgen ervan en laat zien dat een gelukkig leven erna mogelijk is.

online masterclass marianne kimmel