Doorbraaksessie

De Doorbraaksessie is een online persoonlijke sessie met Marianne, waarin je in anderhalf uur een enorme boost krijgt in je proces om te helen van seksueel misbruik. Je krijgt inzichten, handvatten, vergroot je bewustzijn en vindt herkenning. Je ervaart echt dat je doorbraken behaalt en blokkades worden opgeheven. Marianne werkt vanuit haar eigen ervaring, haar energetische systeem en kennis als coach/healer. Vol zelfvertrouwen, inspiratie en kracht stap je na de sessie verder op je pad van heling.

Een Doorbraaksessie duurt 90 minuten en is een sessie op maat. Dat betekent dat de focus ligt op wat jij wil veranderen en op wat jij op dit moment nodig hebt. Of je nu helemaal bent vastgelopen, met een specifiek probleem worstelt of samen wil zoeken naar de volgende stap vooruit: de doorbraaksessie zorgt voor het opheffen van blokkades en geeft je handvatten, inzicht en zelfvertrouwen. Als ervaringsdeskundige en coach/healer loopt Marianne een stukje mee op de pad van heling, inspireert ze je om het beste uit jezelf te halen en zorgt ze dat je doorbraken maakt, zodat je daarna makkelijker kan doorlopen op je pad van heling

Mix van tools

Tijdens de Doorbraaksessie maakt Marianne naast haar ervaringsdeskundigheid gebruik van haar eigen energetische systeem, diverse coachingsmethodes, evenals een uitgebreide mix van tools die ze in de loop der jaren in diverse opleidingen heeft geleerd, zoals; The Work, Journey, mindfulness & visualisatie, EFT en energetisch werk. Het werken met een combinatie van body & mind zorgt ervoor dat blokkades (vastgezette energie in je lichaam) weer gaan stromen.

Online

De Doorbraaksessie vindt online plaats via Zoom.

Doorbraaksessie Teacher: Marianne Kimmel
Lengte : 90 minuten

Aanmelden

Je kunt een Dorbraaksessie met Marianne boeken door op de aanmeldknop te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de betaalomgeving. Zodra je hebt betaald, ontvang je een bevestiging. Binnen 1 werkdag word je gemaild met enkele voorstellen om een afspraak in te plannen.

Kosten

De kosten voor een Doorbraaksessie van 90 minuten met Marianne zijn: € 179,-

(ZZP’ers kunnen een coachingstraject onder scholingskosten/persoonlijke ontwikkelingskosten aftrekken van hun bruto omzet (inkomstenbelasting). De BTW verkrijg je terug via de omzetbelasting.)