Bijeenkomsten

Ondersteboven Online Live Sessies

Maandelijks gaat Marianne live online met speciale ‘Ondersteboven’ sessies, om jouw persoonlijke vragen naar aanleiding van haar boek Ondersteboven te beantwoorden en deelt zij diepe inzichten om waardevolle stappen te zetten op je helingspad. Speciaal voor jou die na het lezen van ‘Ondersteboven’ inzichten hebt gekregen, herkenning met het verhaal voelt en jezelf op een nieuwe laag verder wil leren helen, kan je Marianne live online ontmoeten tijdens deze sessies.

online masterclass marianne kimmel

(Halve) Dag Intensive

Tijdens de (Halve) Dag Intensive ontdek je heel praktisch en hands-on van Marianne haarzelf hoe je het trauma van seksueel misbruik/seksueel geweld stap voor stap kan helen. Samen met een groep ervaringsgenoten ga je heel gefocust en intensief aan de slag met het opruimen van oude blokkades, het helen van pijnstukken en ruimte maken om van overleven naar leven te kunnen gaan. De (Halve) Dag Intensive vindt plaats op een fysieke locatie.

online masterclass marianne kimmel

De Cirkel

Ben je op zoek naar intensieve en persoonlijke begeleiding van Marianne? Wil je diep duiken in je trauma en grote doorbraken en transformaties maken? De Cirkel is een geborgen groep van maximaal vijftien ervaringsgenoten die één keer om de 5-6 weken bij elkaar komen, gedurende zes maanden. De sessies van De Cirkel duren 2-2,5 uur, waarbij er steeds wordt gewerkt aan concrete casussen uit jouw leven, of die spelen in de groep. De sessies vinden altijd fysiek plaats op een locatie. 

online masterclass marianne kimmel

Lezingen

Toehoorders vinden de lezingen van Marianne vaak een unieke ervaring. Vanwege haar openheid, kwetsbaarheid, kracht en relativeringsvermogen. Ze vertelt over het seksueel misbruik in haar jeugd, de gevolgen ervan en laat zien dat een gelukkig leven erna mogelijk is.

online masterclass marianne kimmel