Peptalk

Een peptalk met Marianne duurt 90 minuten en is een sessie op maat. Dat betekent dat de focus ligt op wat jij wil veranderen en op wat jij op dit moment nodig hebt. Of je nu helemaal bent vastgelopen, met een specifiek probleem worstelt of samen wil zoeken naar de volgende stap vooruit: de peptalk geeft je handvatten, inzicht en zelfvertrouwen. Als ervaringsdeskundige en coach loopt Marianne een stukje mee op de pad van heling, inspireert ze je om het beste uit jezelf te halen en geeft ze richting.

Mix van tools

Tijdens de peptalk maakt Marianne naast haar ervaringsdeskundigheid gebruik van diverse coachingsmethodes, evenals een uitgebreide mix van tools die ze in de loop der jaren in diverse opleidingen heeft geleerd, zoals; The Work, Journey, mindfulness & visualisatie, EFT en energetisch werk. Het werken met een combinatie van body & mind zorgt ervoor dat blokkades (vastgezette energie in je lichaam) weer gaan stromen.

Online

De Peptalk vindt online plaats via Zoom.

Aanmelden

Je kunt een peptalk met Marianne boeken door op de aanmeldknop te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de betaalomgeving. Zodra je hebt betaald, ontvang je een bevestiging. Binnen 1 werkdag word je gemaild met enkele voorstellen om een afspraak in te plannen.

Kosten

De kosten voor een peptalk van 90 minuten met Marianne zijn:
179 euro

(ZZP’ers kunnen een coachingstraject onder scholingskosten/persoonlijke ontwikkelingskosten aftrekken van hun bruto omzet (inkomstenbelasting). De BTW verkrijg je terug via de omzetbelasting.)